Mehmet Akif Ersoy İlkokulu

Vizyon: Eğitim ve öğretim faaliyetleri alanında ulusal ve evrensel değerleri kavramış, güçlükler karşınında yılmayan, çözümsüzlüğün değil çözümün bir parçası olmayı hayat felsefesi haline getiren, mutlu, kendini gerçekleştirmiş bireyler yetiştiren, çağın gerektirdiği bilgi ve teknolojik donanıma sahip ülkemizi yarınlarına hazırlayan örnek bir eğitim kurumu olmaktır.

Misyon: Sevgi, saygı ve güven ortamında mükemmele ulaşmak hedefi ile temel bilgi ve becerilere sahip, eleştirel düşünebilen, etkili iletişim kurabilen, yaratıcı bireyleri topluma kazandırmak ve çağın gerektirdiği beklentilere göre sürekli gelişim ve değişimde öncü olmak için varız.

Başarılar: Satranç 8 Yaş grubu Milli Takım yarışmacısı

Yabancı Dil:
Sportif Etkinlikler:
Bilimsel Etkinlikler:
Proje Çalışmaları:
Yurtdışı Proje Faaliyetleri: 2017 k101

WEB - https://atakentmehmetakifersoy.meb.k12.tr

Adres - Atakent Mahallesi 3. Etap Papatya Sokak No3 KÜÇÜKÇEKMECE/İSTANBUL

Öğretim Şekli :Tekli

Yerleşim Yeri - Atakent Mahallesi 3. Etap Papatya Sokak No:3 KÜÇÜKÇEKMECE/İSTANBUL

Adres - Atakent Mahallesi 3. Etap Papatya Sokak No3 KÜÇÜKÇEKMECE/İSTANBUL

Ulaşım İETT OTOBÜSLERİ : 89 ATAKENT AKSARAY , 89YB BAKIRKÖY ATAKENT ,AYRICA SEFAKÖY BAŞAKŞEHİR MİNÜBÜSLERİ