İSTANBUL / KÜÇÜKÇEKMECE - Mehmet Akif Ersoy İlkokulu

Mehmet Akif Ersoy İlkokulu

Atakent Mahallesi 3. Etap Papatya Sokak No3 KÜÇÜKÇEKMECE/İSTANBUL
Vizyon
Eğitim ve öğretim faaliyetleri alanında ulusal ve evrensel değerleri kavramış, güçlükler karşınında yılmayan, çözümsüzlüğün değil çözümün bir parçası olmayı hayat felsefesi haline getiren, mutlu, kendini gerçekleştirmiş bireyler yetiştiren, çağın gerektirdiği bilgi ve teknolojik donanıma sahip ülkemizi yarınlarına hazırlayan örnek bir eğitim kurumu olmaktır.
Misyon
Sevgi, saygı ve güven ortamında mükemmele ulaşmak hedefi ile temel bilgi ve becerilere sahip, eleştirel düşünebilen, etkili iletişim kurabilen, yaratıcı bireyleri topluma kazandırmak ve çağın gerektirdiği beklentilere göre sürekli gelişim ve değişimde öncü olmak için varız.
Satranç 8 Yaş grubu Milli Takım yarışmacısı
Bağlantı :ADSL (1 Mbit)
Öğretim Şekli :Tekli
Doğalgaz